Betonmortel

Heeft u betonmortel nodig en wilt u het kant en klaar op locatie laten bezorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bestellen is eenvoudig en we leveren voor een scherpe prijs. In Nederland werken we met ca. 38 betoncentrales waar we het beton vanuit kunnen laten bezorgen: dat is goedkoper voor u! Hoe dichter u woont bij een distributiepunt, hoe voordeliger de prijs die we op basis van uw postcode voor beton kunnen berekenen.

Voordelig betonmortel bestellen. Kant en klaar op locatie geleverd bij u thuis of op de bouwplaats.


Kwaliteit beton

Jonk Bouwstoffen levert betonmortel bestemd voor vloeistofdichte betonconstructies in de sterkteklassen C12/15 t/m C55/67, in alle milieuklassen XC0 t/m XA3. Dankzij volledig computergestuurde betoncentrales zijn wij in staat om altijd een constante kwaliteit betonmortel te leveren, conform de specificaties van onze opdrachtgevers en voor een verscheidenheid aan bouwwerken in heel Nederland. Alle betoncentrales kennen een uitgebreid in- en extern kwaliteits-controlesysteem. De producten voldoen aan strikte normen en zijn dan ook volledig gecertificeerd.

Wij bezorgen in alle steden, provincies en woonplaatsen in Nederland, zoals in Rotterdam, Breda, Nijmegen, Amsterdam, Utrecht maar ook: Eindhoven, Haarlem, Almere, Leeuwarden, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Deventer, Tilburg, Zwolle, Arnhem, Lelystad, Hilversum, Leiden, Maastricht, Den Haag, Drachten, Assen, Apeldoorn, Gouda, Tilburg en nog veel meer woonplaatsen.

Betonmortel storten

Voor kleine storts wordt er gelost met een sleuf aan de achterzijde van de betonvrachtwagen in kruiwagens. Let op: deze kruiwagens dient u zelf te regelen.
Er kan ook een pompmixer worden ingezet. Een pompmixer is een truckmixer die is uitgerust met een betonpomp en neemt de betonmortel (tot 6 kuub) zelf mee. Een mixerpomp inzetten is handig wanneer de betonmixer truck niet dicht bij de stortlocatie kan komen. Voor grotere storts raden wij een betonpomp aan. Wij verhuren betonpompen met diverse gieklengten.

Meer weten over de levering van betonmortel of -species vanuit een betoncentrale bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op.

Alle 3 resultaten