Zand, grond en grind

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zand, grond en grind tegen zeer concurerende prijzen. Met een hypermodern wagenpark tot onze beschikking kunnen wij alle gewenste hoeveelheden in een zeer kort tijdsbestek leveren. U kunt kiezen voor los gestorte leveringen aan uw adres of levering in Big Bag kuubzakken.

■ Ophoogzand
■ Vloerenzand
■ Speelzand
■ Brekerzand
■ Metselzand
■ Voegzand
■ Zilverzand

Grond is de basis voor elke tuin. Een tuin is immer geen tuin zonder tuinaarde. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zand en grond tegen zeer concurrende prijzen. Met een hypermodern wagenpark tot onze beschikking kunnen wij alle gewenste hoeveelheden in een zeer kort tijdsbestek leveren. U kunt kiezen voor los gestorte leveringen aan uw adres of levering in Big Bag kuubzakken.

Halfverhardingen zijn verhardingen zoals grind (=rond) en split (=hoekig). Ze worden steeds vaker in tuinen gebruikt. Niet ten onrechte: het is goedkoop en eenvoudig te verwerken materiaal en bijvoorbeeld kronkelpaden zijn er simpel mee te maken. Een halfverharding kent geen voegen en heeft dan ook altijd het uiterlijk van een groot vlak dat rustig en ruimtelijk werkt.
Grind met een doorsnede van 30 mm en groter, kan het beste worden gebruikt ter decoratie van vijvers, plantenbakken of als opvulling van grote vlakken. Grind met een doorsnede kleiner dan 30 mm kan gebruikt worden als looppad dat niet veel belopen wordt. Dit grind is zeer decoratief en is er in diverse kleuren.
Split is hoekig en loopt prettiger dan grind. Het is daardoor veel beter geschikt als looppad, inrit en terras. Door de vele kleuren en maten wordt het split ook veel gebruikt ter decoratie en om grote vlakken op te vullen.