Pompmixer en betonpomp

Bespaar tijd en mankracht! Huur een betonpomp of mixerpomp. Het verpompen van beton is gemakkelijk, kostenbesparend en zeer gebruiksvriendelijk. Het gebruik van kranen, kubels en kruiwagenswordt door de betonpomp/pompmixer geheel overbodig.

Het grootste voordeel van een betonpomp of een pompmixer is dat ze makkelijk op moeilijk bereikbare plekken kunnen komen en er nauwkeurig werk mee verricht kan worden. Daarnaast werkt u sneller en efficiënter wanneer beton verpompt wordt in vergelijking met de traditionele werkwijze van kruien, scheppen of het storten met een kraan. Met een pomp kunt u op elke plek direct de betonmortel storten in het werk. Kortom, u bespaart een hoop tijd en geld door het gebruik van een betonpomp. Voeg hier ons vakmanschap aan toe en u bent zeker van vakwerk.

Jonk verhuurt moderne betonpompen en pompmixers met verschillende capaciteiten. Zo kan voor elke situatie de juiste pomp ingezet worden. Wij verhuren betonpompen met een maximale reikwijdte van max. 52 m1.

pompmixer

Pompmixer

Een pompmixer levert betonmortel met een truckmixer die is uitgerust met een betonpomp. De meegebrachte betonmortel wordt direct in het werk verpompt. Het is ook mogelijk de mixerpomp te koppelen aan een gewone truckmixer. Zo pompt de pompmixer ook deze extra aangevoerde betonmortel moeiteloos in het werk. Vooral bij kleinere betonstorts of renovaties is de pompmixer een juiste keuze.

Betonpomp

Voor grotere storts of voor storts op moeilijk bereikbare plaatsen over grote afstanden is het raadzaam om een betonpomp in te zetten. Voor inpandig storten kan gebruik worden gemaakt van de hallenpomp, waarmee u de beton naar de meest moeilijk bereikbare plaatsen kunt pompen.

Om te bepalen welke betonpomp voor uw bouwwerk het meeste geschikt zal zijn raden wij aan om de afstand op te meten tussen: de losplaats van de betonmixer en de verste afstand van het bouwwerk. Als blijkt dat dit bijvoorbeeld 28 meter is, moet hier circa 6 meter bij opgeteld worden. Deze afstand is de maat die nodig is voor het bestellen van een betonpomp.

Alle 6 resultaten