Betonpomp M-24

  • 0

Betonpomp M-24

Maximale pompcapaciteit110 m3/u
Inhoud vultrechter500L
Stempelbreedte vóór4700mm
Stempelbreedte achter2240mm
Maximale stempeldruk voor140kn
Maximale stempeldruk achter110kn
Aanwezig aantal m1 landleiding20
Aanwezig aantal m1 flexibele slang 75mm15
Reikhoogte23,5m¹
Reikwijdte (vanaf draaipunt)19,05m¹
Aantal knikpunten4
Hoogte knikpunten3,80 / 10,50 / 14,50 / 18,60 m¹
Lengte eindslang3,00 m¹

Beschrijving

Een betonpomp m-24 is uitermate geschikt voor storts met beperkte ruimte. Door de bijzondere giekconstructie (een Z-giek) is de M-24 ook uitermate geschikt voor binnenstorts. Ze zijn wat kleiner dan onze andere betonpompen en hebben minder ruimte nodig om uit te vouwen. Zo kunnen ze laag bij de grond werken en zijn ze bijvoorbeeld ideaal voor het storten van binnenvloeren. Ook worden deze betonpomp bijvoorbeeld ingezet voor het verpompen van beton onder viaducten of electriciteitskabels.

Hallenpomp

De M-24 betonpomp wordt ook wel citypomp of hallenpomp genoemd. Met deze pomp kun je op een eenvoudige manier vloeren te leggen in moeilijk toegankelijke hallen. De pomp kan buiten blijven staan maar is toch in staat om ieder hoekje van de hal te bereiken door de inzet van de 24 meter lange en computergestuurde giek. Door de giek zo af te stemmen dat hij bijvoorbeeld 1 m onder het plafond blijft, loopt de gebruiker geen risico dat de giek het dak beschadigt. Verder hoeft de gebruiker de giek niet meer te dragen hetgeen de arbeidsomstandigheden Arbovriendelijker maakt.

Extra leidingen tbv betonpomp

De betonpompen zijn standaard uitgerust met:

– Extra leidingen en slangen tot maximaal 60 meter inclusief de gieklengte. Op aanvraag is deze te verlengen met liggende leidingen. Let op! Bij gebruik van extra leidingen of slangen wordt een toeslag berekend per strekkende meter.

– ø 75 mm slangen tot circa 15 meter. Op aanvraag is dit aantal te verlengen. Bij het gebruik van ø 75 mm slangen kan alleen met spramex (fijn grind) beton gestort worden. Let op! Bij een betonmengsel van spramex beton (4/16 mm) wordt een toeslag berekend per m3.

– Een valonderbreker en stortpijp
– Een afsluiter in de eindslang
– Een radiografische afstandsbediening

Heeft u op de bouwplaats weinig ruimte, neem dan contact op met ons op. Onder bepaalde voorwaarde is het namelijk mogelijk om eenzijdig te stempelen.


Leave a Reply