Aanhangerpomp

  • 0

Aanhangerpomp

Maximale pompcapaciteit15 m3/u
Inhoud vultrechter250L

Beschrijving

Een aanhangerpomp is een betonpomp die achter een beton auto gekoppeld wordt. Deze pomp heeft geen giek, maar is uitgerust met slangen. Hij stempelt alleen onder de wagen en is daarom zeer geschikt voor locaties waar weinig ruimte is. Bijvoorbeeld in een woonwijk of langs een doorgaande weg. Ook voor moeilijk bereikbare plaatsen is de aanhangerpomp ideaal. Met deze kleine betonpomp, met zijn kleine afmetingen van 4.5 meter bij 1.6 meter, is het makkelijk om in gebouwen of op moeilijk bereikbare plaatsen te pompen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast het storten van bijvoorbeeld vloeren, is het volstorten van wanden, buis- en boorpalen en kelders geen enkel probleem. Door de flexibele slangen zijn obstakels hoe dan ook altijd te overbruggen.

De aanhanger pomp is uitgerust met:
– slangen ø 65 mm voor spramex beton, grind 4-16 mm
– slangen ø 50 mm voor kift beton, grind 2-8 mm
– slangen ø 40 voor vloeispecie
De dunne slangen zijn prettig om mee te werken, omdat het gewicht veel lager is. De aanhangerpomp kan nauwkeurig doseren en hierdoor blijft er weinig restbeton over op de vloer. De machinist regelt door middel van een afstandsbediening de juiste hoeveelheid beton. Het is heel belangrijk dat we weten hoeveel meter slang er nodig is voor de stort, zodat wij een geschikt beton mengsel kunnen maken. De aanhangerpomp heeft een maximale stortsnelheid van 15 m3 per uur.

Naden vullen met een aanhangerpomp

De aanhanger pomp wordt ook vaak ingezet voor het vullen van naden bij nieuw nieuw gelegde kanaalplaatvloeren. Terwijl de aanhangerpomp tussen de vloerlagen bezig is met het naden vullen, kan een kraan ondertussen verder met het leggen van de kanaalplaatvloeren. Hierdoor krijg je een aanzienlijke tijdwinst en dus een kostenbesparing.

De voordelen van het storten met een aanhangerpomp:

  • makkelijk inzetbaar
  • snel, schoon en nauwkeurig
  • kostenbesparend
Kleine aanhanger betonpomp inhuren?

Bel: 0299-820990 of neem contact met ons op!


Leave a Reply